Efter ytterligare funderingar

Ja, nu har jag tänkt lite till… och kommit fram till att mina tankar om att recensera är bra, MEN att fylla denna blogg med enbart recensioner känns inte helt rätt p g a två orsaker. 1. Jag har så mycket mer som far runt och bubblar i min hjärna, stora och små tankar. 2. Flera av mina vänner har varken Facebook eller Instagram och några av dem vet jag att de gärna skulle se mer av vad jag skapar än det som finns på hemsidan.
Därför kommer jag börja lägga mina IG- och FB-inlägg även här i bloggen. De där inläggen som jag byggt upp med bild och citat från någon låt. Just de inläggen är viktiga för mig och det är främst de inläggen jag vill förmedla utanför de vanliga sociala plattformerna.

För de som är med mig sedan tidigare, blir detta en hel del upprepande, men många av mina inlägg har ett budskap. Det har lite blivit ”min grej”. Ja ni som följt mig vet ju… det där oförklarliga, det där som bara känns, det du väljer att tro eller inte tro på, det icke vetenskapliga, det inre, det vackra, det goda… ja ni fattar! Och gör ni det inte, ja, då kanske det inte är just ER grej. Det finns garanterat något annat som passar er bättre. Helt okej! Här kommer jag köra min grej och det är upp till dig att hänga med eller låta bli. Jag fortsätter min spännande resa på livets outforskade stig. Och de där inläggen är viktiga för mig. De har ett budskap. Bild och text kommer ofta till mig i kombination och jag vet bara att de hör ihop. Ibland är det mina egna känslor som ger sig uttryck i olika situationer och för olika människor i min värld, ibland är det bara något som kommer till mig och som jag känner jag vill förmedla. Jag är övertygad om att någon därute läser och känner ”Just detta behövde jag nu!”

Och till dig som hellre tittar på bilder än läser: Vila dina ögon en stund och du kommer se just det du behöver att se. Jag hoppas du lämnar min sida med nya tankar, nya idéer, inspiration eller bara en känsla av tillfredsställelse.

TA HAND OM DIG!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s